МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА

Radio G

Gostivar

Бејта со фејсбук пост упати покана за предизборен собир

Објавено на: 27.09.2021 во 08:17

Пораката на кандидатот за градоначалинк е преземена од неговиот фејсбук профил и во неа го најавува почетокот на кампањата на ДУИ

Почитувани граѓани на Гостивар,

Утре започнува пребројувањето на денови за промена на изборите на 17 октомври во Гостивар. Од утре почнуваме да ги броиме деновите за почист, позелен и подобро организиран град. Ние имаме вистински решенија за пренатрупан сообраќај во градот, за бездомните кучиња и за чист воздух, наспроти празни ветувања.

Заедно ќе работиме за подобар Гостивар за сите граѓани!

Придружете ни се утре на отворањето на нашата изборна кампања.

Во 19:00 часот на паркингот пред Палатата на културата.

Срдечно,Невзат Бејта