МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА

Radio G

Gostivar

ВО ЈУЛИ 770 ИЛЈАДИ ЕВРА ЗАВРШИЈА КАЈ ИГРАЧИТЕ СО СУПЕР МИЛИОНЕР, МИЛИОНЕР И МИНИ ЏЕКПОТИТЕ

Објавено на: 03.08.2022 во 10:48

И јули донесе милиони причини за насмевки кај илјадници играчи на Видеолотарија Касинос Австрија. Сите се забавуваа со игрите на видеолотариски терминали низ Македонија. Најсреќните меѓу нив, поделија речиси 47 милиони денари денари.

 – Вкупно 46.975.652,00 денари во јули легнаа на сметките на играчите на видеолотариските терминали. Во јули имавме две СУПЕР МИЛИОНЕР ЏЕКПОТ  добивки во вкупна вредност од 20.145.595,00 денари, а дури 13 играчи се израдуваа на МИЛИОНЕР ЏЕКПОТ добивката и заедно поделија 18.511.719,00 денари. Јули го заокруживме и со 1.850 МИНИ ЏЕКПОТИ во вкупна вредност од 8.318.338,00 денари, наведуваат од Видеолотарија Касинос Австрија.

Секој играч може да стане среќен добитник на СУПЕР МИЛИОНЕР, МИЛИОНЕР или МИНИ ЏЕКПОТ. Затоа играјте за забава и играјте одговорно.

(КОМЕРЦИЈАЛНА ОБЈАВА)