МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА

Radio G

Gostivar

Онлајн концерт на Ареа и Зијан

Објавено на: 15.09.2021 во 10:39

Гостивар, 15 септември 2021 Најавените концертни настапи на Ареа и Зијан конечно ќе остварат. Од промотерската куќа Авалон продукција која го организраше настанот информираат:

АРЕА & ЗИЈАН во живо од ПАРК ГОСТИВАР! Следете ги концертите на нашата Фејсбук платформа и Youtube канал, на 17-ти септември во 21 часот! Настаните се дел од проектот “30 години културна убавина” во рамки на јубилејот 30 години Независност, поддржани од Владата

Настапите се снимаа во градскиот парк вечерта на 3 септември и тоа го објавивме ексклузивно https://fb.watch/81qCQrB8LU/