МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА

Radio G

Gostivar

ОО СДСМ Гостивар отвори штабови во Малеарди, Дутлок и Циглана

Објавено на: 27.09.2021 во 13:18

Гостивар, 27 септември 2021 Во предвечерието на изборната кампања Општинската организација на СДСМ Гостивар отвори три месни штаба во населбите Малеарди, Дутлок и Циглана. 

Претседателот на ОО СДСМ Гостивар, Станиша Матески во поздравните обраќања пред членовите и симпатизери и истакна дека членството е подготвено и мотивирано успешно да ја изработи оваа кампања,

-По оваа кампања ОО СДСМ Гостивар ќе слави победа. Гостиварци знаат да направат избор, а сега понудата е јасна- СДСМ го нуди најдоброто за нашата општина!

На отварањето на штабовите гости беа пратеничката СДСМ Фаница Николоска и директорот на Агенцијата за управување со одземен имот Фатон Асани