МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА

Radio G

Gostivar

Таравари со видео обраќање ја отвори кампањата

Објавено на: 27.09.2021 во 08:04

Кандидатот за градоначалник Арбен Таравари од неговиот фејсбук профил испрати порака со што ја започна кампањата. Во најавта стои:

На 27-ми септември во 00:00 часот, официјално Часот на Победата во Гостивар!Сите Еднакви, сите Гостиварци!

Целото видео можете да го погледнете тука