МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА

Radio G

Gostivar

Тројца тетовци станаа милионери

Објавено на: 19.04.2022 во 09:33

(КОМЕРЦИЈАЛНА ОБЈАВА)

Играчите на Видеолотарија Касинос Австрија се забавуваа и се радуваа минатата недела. Во полошко тројца освоиа милионски износи. Од Видеолотарија Касинос Австрија ги споделија убавите вести:

„Изминатава недела имавме и тројца нови милионери, благодарение на МИЛИОНЕР ЏЕКПОТ. Првиот МИЛИОНЕР ЏЕКПОТ вреден  1.518.193,00 денари го освои Г.Н. од Тетово на 10 април, во објект на Тотал Про Спорт.

Вториот МИЛИОНЕР ја почувствува на своја кожа радоста која ја носи овој омилен џекпот на 13 април, во просториите на Моцарт во Тетово. Неговиот нов, омилен седумцифрен број изнесува 1.453.598,00 во денари.

За третиот МИЛИОНЕР ЏЕКПОТ чекавме уште само два дена, бидејќи падна во петокот, на 15 март, но сега во село Брвеница, во објект на Бет ту мар. Р.Т. се радуваше на МИЛИОНЕР ЏЕКПОТ добивката вредна 1.270.614,00 денари.

Играчите на Видеолотарија Касинос Австрија се забавуваа и се радуваа и во текот на минатата недела. Најсреќните играчи освоија СУПЕР МИЛИОНЕР, МИЛИОНЕР И МИНИ ЏЕКПОТ добивки во заеднички износ од 15.863.614 денари. С.А од Скопје ја освои највредната добивка-СУПЕР МИЛИОНЕР ЏЕКПОТ вреден 9.787.069,00 денари. Добивката беше освоена на 14 април на видеолотариските терминали во Моцарт, во Трубарево.