Ознака на прелистување

фестивал

Заврши конкурсот за Меѓународниот поетски фестивал „Литературни искри“, прифатени 184 пријави

Гостивар, 2 април 2023 – Заврши пријавувањето за учество на јубилејното десетто издание на Меѓународниот поетски фестивал „Литературни
Повеќе ...