МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА

Radio G

Gostivar

RadioG/Радио Г сега се слуша онлајн

Објавено на: 05.07.2021 во 14:21

Драги пријатели, слушатели. Сакаме да ве информираме дека од денес Radio G може да се слуша онлајн од вебстраницата http://www.radiogostivar.com/

Многумина од вас се јавија и пишаа дека имаат проблем со следење на програмата на 106,4 и за слабиот сигнал во одредени делови на градот и околината. Искрено и многу ви благодариме на одвоеното време за да ни укажете на тоа. Проблемот е во предавателската опрема. Очекуваме наскоро тоа да биде решено и дефектот да биде отстранет. И едно корисно инфо до корисниците на iPhone i Mac: засега не можат да следат онлајн програма, наскоро и тоа ќе биде овозможено