Категорија на прелистување

Uncategorized

Превентивна активност на ОВР Гостивар: „МВР за граѓаните – заедница, доверба, одговорност“

Гостивар, 15 април 2023 (МИА) – Со делење на летоци и совети, полициски службеници од ОВР Гостивар ги информираа гостиварци за нивното…
Повеќе ...

Општина Гостивар стана дел од проектот „Со општинските совети за превенција кон подобрена соработка“

Гостивар, 16 декември 2022 (МИА) Со потпишување на меморандум за соработка со Центарот за европска стратегија „ЕВРОТИНК“ општина…
Повеќе ...