Актуелно

- Advertisement -

- Advertisement -

Избор на уредникот

ХЗ „Д-р Трајче Нешковски“: Средношколци ги откриваа „тајните“ на мултикултурата

Гостивар 13 февруари 2024 – Дваесетина ученици од средните општински училишта се запознаваа меѓусебно низ свирење, готвење, и подготовка на…
Повеќе ...

Прес на ОО СДСМ Гостивар: Недозволиво е да се вработуваат кадри само од една етничка заедница…

Гостивар, 13 февруари 2024 - Претседателот на ОО СДСМ, Игор Велјаноски преку видео обраќање побара од надлежните институции и болничката…
Повеќе ...

Најнови видеа