Категорија на прелистување

Гостивар

ХЗ „Д-р Трајче Нешковски“: Средношколци ги откриваа „тајните“ на мултикултурата

Гостивар 13 февруари 2024 – Дваесетина ученици од средните општински училишта се запознаваа меѓусебно низ свирење, готвење, и подготовка на…
Повеќе ...

Прес на ОО СДСМ Гостивар: Недозволиво е да се вработуваат кадри само од една етничка заедница…

Гостивар, 13 февруари 2024 - Претседателот на ОО СДСМ, Игор Велјаноски преку видео обраќање побара од надлежните институции и болничката…
Повеќе ...

ОК ВМРО ДПМНЕ Гостивар: За вработувањата во болницата СДС дозволи грубо кршење на начелото за…

Гостивар 13 февруари 2024 -  Од ОК ВМРО ДПМНЕ Гостивар преку соопштение до јавноста го искажаа ставот по објавувањето на списокот на…
Повеќе ...

ОО СДСМ Гостивар: Грубо кршење на начелото за правична застапеност при последните вработувања во…

Гостивар, 12 февруари 2024 - Гостиварските социјалдемократи во последното соопштение до јавноста реагираат на објавените резултати на…
Повеќе ...

Новиот резервоар во Здуње наскоро во употреба, се очекува подобро водоснабдување

Гостивар, 10 февруари 2024 – Започнаа последните проверки и тестирање на системот на новиот резервоар кој ќе обезбеди непречено снабдување…
Повеќе ...

ХЗ „Д-р Трајче Нешковски“ донираше реквизити за училницата за деца со попреченост во ООУ „Гоце…

Гостивар, 9 февруари 2024 – Хуманитарното здружение на граѓани „д-р Трајче Нешковски“ придонесе во опремувањето на училницата во ООУ „Гоце…
Повеќе ...