Категорија на прелистување

Гостивар

Жителите на Долна и Горна Баљица протестираат против експропријацијата за потребите на Коридорот 8

Гостивар, 6 јануари 2024 (МИА) - Педесетина жители од селата Горна и Долна Бањица го блокираа регионалниот пат кој минува низ нивните села и…
Повеќе ...