Категорија на прелистување

Македонија

Дафина Стојаноска: Не се почитувале правилата на балансерот и „бадентер“ при вработување во…

Гостивар, 12 февруари 2024 -  Пратеничката на ВМРО-ДПМНЕ, Дафина Стојаноска објави список на новоработените лица, доктори, медицински сестри…
Повеќе ...