Политика за колачиња

Радио Г (Radio G) е сопственост на РТД КОМЕТА 2000 РАДЕ ДООЕЛ ГОСТИВАР. Оваа страница ве информира за нашата политика на собирање и употреба на лични информации што ги добиваме од посетителите на веб сајтот и апликацијата radiogostivar.com.

Апликацијата и сајтот се бесплатни.

Вашите податоци ги користиме за подобрување на сајтот и маркетинг анализи за полесно да продаваме реклами. Со користење на сајтот и апликацијата, се согласувате вашите податоци да бидат собирани и употребени согласно оваа политика.

Податоците што ги собираме се тие што ги испраќа вашиот интернет прелистувач кога ќе го посетите нашиот сајт. Таквите податоци содржат информации за вашата ИП адреса, типот и верзијата на прелистувачот, оперативниот систем, кои страници на сајтот ги посетувате, времето и траењето на вашата посета и други статистики. За собирање на овие податоци го користиме сервисот „Гугл Аналитикс“ Google Analytics .

Овие податоци ги користиме само збирно, на пример како месечна статистика за вкупниот број на посетители и прегледи на страници, процентуална застапеност на употреба на мобилни или десктоп уреди, географска припадност на читателите и слично. Трети страни немаат директен пристап до овие податоци. Апликацијата и сајтот користат линкови со содржини на трети страни кои можат да соберат информации што се користат за да ве идентификуваат.

Лични имиња, кориснички имиња и лозинки, како и финансиски податоци за корисниците на сајтот и апликацијата не собираме, бидејќи немаме имплементирано такви решенија на нашите сајт и апликација.

Нашите сајт и апликација користат колачиња за собирање податоци, како на пример за „Гугл Аналитикс“ (Google Analytics) и за реклами на нашите партнери, но преку вашиот прелистувач можете да ги одбиете сите колачиња.

Политиката за приватност се ажурира повремено и затоа ви препорачуваме периодично да ја разгледате оваа страница за какви било промени. Ќе бидете известени за какви било промени во Политиката за приватност на оваа страница. Промените се ефективни веднаш откако ќе бидат објавени на оваа страница.

Ако имате какви било прашања, контактирајте нѐ