Седница на Совет на општина: Спортски клубови и здруженија ќе добијат пари од буџетот, определана…

Гостивар 28 февруари 2023 На последната, 19-та седница на советот на општина Гостивар, која беше со обемен дневен ред беа донесени повеќе…
Повеќе ...