Ознака на прелистување

Браќа Ѓиноски

ГАКУД „Браќа Ѓиноски“ и Влатко Стефановски трио со концерти во пресрет на празникот 8-ми Септември

Гостивар, 7 септември 2023 – Одбележувањето на Денот на независноста 8-ми Септември во Гостивар започна со концертите на Градското…
Повеќе ...