Ознака на прелистување

вода

Сметките за струја за пумпите за вода во Чегране и Форино ќе се плаќаат од општинската каса

Гостивар, 29 март 2022 (МИА) Локалната власт ќе ги намирува фактурите електрична енергија која се троши за пумпните станици преку кои…
Повеќе ...