Ознака на прелистување

Врапчиште

Неби Реџепи: Очекувам излезност околу 50 проценти од запишаните избирачи во општина Врапчиште

Гостивар, 31 октомври 2021 (МИА) Кандидатот за градоначалник на општина Врапчиште од редовите на ДУИ по гласањето во родното…
Повеќе ...