Ознака на прелистување

Гостивар

ГАКУД „Браќа Ѓиноски“ и Влатко Стефановски трио со концерти во пресрет на празникот 8-ми Септември

Гостивар, 7 септември 2023 – Одбележувањето на Денот на независноста 8-ми Септември во Гостивар започна со концертите на Градското…
Повеќе ...

Голема пудла, најдобро куче на Меѓународна изложба на расни кучиња ЦАЦИБ Маврово-Гостивар 2023

Гостивар, 8 август 2023 (МИА) – Со доделувањето на признанијата и прогласувањето на најдобрите претставници, заврши дводневната Меѓународна…
Повеќе ...