Ознака на прелистување

гостивар

Во Гостивар започна отворена забавна фудбалска школа под мотото „Растеме во шампиони

Гостивар, 10 октомври 2023 (МИА) – Во Гостивар започна отворената забавна фудбалска школа „Опен фан“, под мотото „Растеме во шампиони“.…
Повеќе ...

Работилница „Розов октомври“ за сензибилизација за ракот на дојка: Наредната година ќе има 50…

Гостивар: 9 октомври 2023 (МИА) Во Министерството за здравство, изминатиот период се работи воведување на новиот протокол за упатување на…
Повеќе ...

Првата катна гаража во Гостивар се гради во големиот парк, се чека одобрување за уште две

Гостивар, 26 септември 2023 - По подолг период исполнет со усогласувања, измени и постапки, започна реализацијата и постапките за изградба…
Повеќе ...