Ознака на прелистување

конкурс

Почнаа подготовките за 9-иот меѓународен поетски фестивал „Литературни искри“, објавен е конкурсот…

Гостивар, 12 февруари 2022 Започнаа подготовките за деветтото издание на традиционалната поетска манифестација во нашиот град.…
Повеќе ...