Ознака на прелистување

напад

Завршил во полициска станица за правење неред и физички напад врз вработена во „брзата помош“

Гостивар, 20 јули 2021 Еден час по полноќ, едно лице е лишено од слобода и задржано во полициска станица, откако бил пријавено дека…
Повеќе ...