Ознака на прелистување

полиција

Полицијата препорачува: За Бајрам да се вози, трпеливо и според сообраќајните прописи

Гостивар, 19 април 2023 - Во пресрет на претстојниот празник Рамазан Бајрам кога се очекува зголемена сообраќајна динамика, пожелно е да се
Повеќе ...