Ознака на прелистување

совет на општина

Општината го одврза ќесето: Над 100 илјади евра за поддршка на клубови, здруженија и претпријатија

Гостивар, 28 февруари 2022 На петтата (5) седница на Советот на Општина Гостивар, се најдоа повеќе точки кои се однесуваа на доделувања…
Повеќе ...