Ознака на прелистување

Стенче

Водосвет и литургија во чест на годишнината од осветувањето на Св. Eкатерина во Стенче

Гостивар, 17 септември 2023 – По повод годишнината од осветувањето на црквата посветена на Светата великомаченица Екатерина во селото…
Повеќе ...