Категорија на прелистување

Гостивар

Графитите избришани, насликана нова содржина на монументот на гостиварскиот кеј. Сторителите…

Гостивар, 23 мај 2024 – Монументалното обележје кое вчера беше осквернавено со графити и навредливи содржини од денес е повторно разубавено.…
Повеќе ...

Гостиварското срце нагрна државно знаме и  „зачука“ на кирилица во чест на Кирил и Методиј

Гостивар, 20 мај 2024 – Советничката Ема Нешковска со поддршка на сопартијците од советничката група на СДСМ во општинскиот совет покренаа и…
Повеќе ...