Категорија на прелистување

Музика

Нов сингл на Зоран Рудан Цеки: „Поштарот Петре“ ведра приказна за скопските маала (ВИДЕО)

Гостивар, 20 октомври 2023 – Од креативната работилница на кантавторот Зоран Рудан Цеки излезе уште една ведра и певлива приказна за животот…
Повеќе ...