УТРЕ ЌЕ СЕ ЗНААТ ДОБИТНИЦИТЕ ОД НАГРАДНАТА ИГРА „ЗАВРТИ И ПОБЕДИ“ на 2win.mk

(комерцијална објава)

Гостивар 24 февруари 2023    За утре е закажана завршница од наградната игра „ЗАВРТИ И ПОБЕДИ“ на играчката платформа 2win.mk на Видеолотарија Касинос Австрија.

Во сабота, на 25.02.2023 во 12 часот во просториите на  Видеолотарија ќе се реализира последната фаза- дополнителната игра „СРЕЌНО ТРКАЛО“, од наградната игра  „ЗАВРТИ И ПОБЕДИ“. Со ова, ќе биде комплетиран списокот на наградените со стокови награди од четвртото коло од наградната игра „ЗАВРТИ И ПОБЕДИ“, но и на добитниците на главните награди.

Секој квалификуван учесник кој претходно веќе е известен, е должен да дојде во точно закажаното време и место. Пред извлекувањето во живо, со себе да носи личен документ за идентификација, со цел уредно да биде легитимиран од страна на комисијата, за да може да го врти тркало и да освои награда, согласно правилата од наградната игра. „Среќно тркало“ е сочинето од круг со 11 полиња на кои се прикажани наградите за колото во секоја категорија.

Полиња на тркалото за извлекување на награди од четвртото коло се:

•         1 помошно поле СТАРТ;

•         2 вредносни полиња со 1. награда ЛАПТОП;

•         2 вредносни полиња со 2. награда ТАБЛЕТ;

•         2 вредносни полиња со 3. награда МОБИЛЕН ТЕЛЕФОН;

•         2 вредносни полиња со 4. награда РАЧЕН ДИГИТАЛЕН ЧАСОВНИК

•         2 вредносни полиња со 5. награда 5100 денари

Полиња на тркалото за извлекувањето на Главните награди се:

•         1 помошно поле СТАРТ;

•         2 вредносни полиња со 1. награда АВТОМОБИЛ;

•         2 вредносни полиња со 2. награда 510.000 денари;

•         2 вредносни полиња со 3. награда 170.000 денари;

•         2 вредносни полиња со 4. награда 85.000 денари

•         2 вредносни полиња со 5. награда 51.000 денари

„ЗАВРТИ И ПОБЕДИ“ има фантастичен фонд на награди од 13 милиони денари, со 300 награди од кои 34 се стокови награди, а 266 се парични награди. Најголемо внимание предизвикуваа двата автомобила Мерцедес GLB.

#ИграјЗаЗабава #ИграјОдговорно #ИграјСоНајдобрите #ЗавртиИпобеди

Коментарите се затворени.