Во април АРЕА ќе има Unplugged концерт

Гостивар, 21 февруари 2024 – Бендот Ареа, закажа Unplugged (акустичен) концерт кој ќе се одржи во Македонската Филхармонија кон средиата на април. Наскоро ќе започне и продажбата на влезниците, кои според најваите се во ограничен број. Ја пренесуваме нивната покана:

„Ареа ја носат својата акустична магија во Македонската Филхармонија.

Поканети сте на АРЕА Unplugged концерт кој ќе биде снимен во живо за концертно аудио и видео издание.

Картите за концертот на АРЕА ќе бидат пуштени во продажба од  1 Март преку мрежата на mktickets.mk во органицација на Фреш Унион. Не чекајте многу, билетите се во ограничен број. Се гледаме и слушаме акустично на 19 Април, во 20:00 часот, во Македонска Филхармонија.“

Коментарите се затворени.