МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА

Radio G

Gostivar

Триото ФЕМИНЕМ/Feminnem имаат моќна балада „Има ли нас сутра“ (ВИДЕО)

Објавено на: 12.10.2022 во 14:32

Гостивар, 12 октомври 2022    Доколку сте фан на „Феминем“, RadioG-Радио Г носи убава вест. Девојките кои станаа популарни во 2010 година како претставници на Хрватска на Евровизија во Осло со темата „Лако је све“, имаат нова песна веќе е пуштена во етерот. Моќната балада со наслов „Има ли нас сутра“.

Станува збор за дело на Бранимир Михаљевиќ (музика и аранжман) и Ненад Нинчевиќ (текст). Песната има љубовна порака, а девојките од Феминем веруваат дека токму оваа песна може да биде избор за прв свадбен танц.

Триото: Памела Рамљак, Неда Пармаќ и Ника Антолос своето враќање на сцената го најавија со претходниот сингл „Заједно“. Со него ја прекинаа речиси десетгодишната пауза, а „Има ли нас сутра“ е одлична најава за периодот кој е пред нив. Новата емотивна песна слушнете ја уште денес, пред да се запрашате дали ве има утре.

Во видеото чија режија ја потпишува Сандра Михаљевиќ, Неда, Памела и Ника се како самовили, а улогата на идната невеста ѝ припадна на Неда